Tandläkare får vackrare sångröst

Jag har haft många positiva effekter av Relaxatorn och att tejpa igen munnen på nätterna som t.ex. mindre muntorrhet och mindre eller inget alls slem i halsen på morgnarna. Jag har också kunnat sluta med insomningstabletterna på kvällarna och istället tagit 20 låga, fokuserade andetag med längre utandning och somnat bra på det, vilket har gett en djupare sömn och därmed mer energi på dagarna!

Detta har lett till ännu fler positiva effekter som mer och regelbundnare träning och viktnedgång samt bättre fysik.

Har också lagt märke till att det påverkat min sångröst (sång i barbershopkör och medeltida kvintett är mitt stora fritidsintresse) så att jag kan hålla tonen både renare och längre pga den diafragmaträning jag får genom Relaxatorn.

Medveten Andning får mina tandläkarpatienter att slappna av

Jag använder mig också av den medvetna andningstekniken för att få mina patienter att slappna av i mitt arbete som tandläkare med utmärkt resultat!

Kort sagt – Medveten Andning har gett mig ett bättre liv på alla plan och blivit en ny viktig beståndsdel i att må bra och få en bättre livskvalitet!!

– Göran Bergling, 71 år, tandläkare, sångare, fiskare, vedhuggare och numera även and-äktig!, Åkersberga

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen