Tandläkare: Jag har sovit med tejpad mun i fyra år och vill inte sova utan

Som tandläkare sedan 35 år upptäckte jag fördelarna med Medveten Andning för fyra år sedan, då min sköterska tog med mig på en föreläsning. Ända sedan dess har jag tejpat för munnen på natten och kan inte sova utan. Om jag inte tejpar så vaknar jag av att munnen och halsen känns torr. Jag har också märkt att de av mina patienter som näsandas får mindre mängd tandsten jämfört med de som är munandare.

Mina patienter som har apné och snarkproblem blir oftast helt av med sina (och sambons!) besvär med hjälp av Sleep tejpen nattetid. När jag vill ”lyxa till det” schwishar jag runt kokosolja efter tandborstningen, sedan tejpar jag och vaknar med en härligt vital tunga och kinder nästa dag.

Barn som munandas riskerar att få en för smal överkäke när tungan inte ligger i gommen. Detta ger lätt trång näsa, vilket lätt kan förvärra allergier, öronbesvär och polypen bakom näsan. Dessa barn har stor nytta av att vänja sig vid att näsandas vilket enklast sker med nattlig tejpning av munnen.

Anders Olsson har lett oss in på ett stort och intressant hälsoområde. Tack för det!

– Erik Davidsson, Farsta, tandläkare på Farstapraktiken Tandvård och Hälsorum

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen