ALDRIG har smärtan och ryggskottet gått tillbaka så snabbt som nu!

Jag brukar med några års mellanrum få ryggskott och det gör ONT. Bestämde mig för att använda Relaxatorn och andningen som smärtlindring för att så snabbt som möjligt bli bättre, och ALDRIG har ryggskottet och smärtan gått tillbaka så snabbt som nu. Jag var mycket bättre redan efter 2-3 dagar vilket annars brukar ta upp till 1-2 veckor. HELT OTROLIGT! När jag hade som mest ont i ryggen andades jag flera gånger om dagen i Relaxatorn, ca 10-15 min 3-4 gånger per dag.

Kunde slappna av mitt i den värsta smärtan

Innan jag steg upp ur sängen (vilket är en pina när man har ryggskott) andades jag med relaxatorn ca 10 min. Kände då att jag var avslappnad. För det man vanligtvis gör vid ryggskott är att spänna hela kroppen så att det inte ska göra ont.

Här tror jag att den stora skillnaden är att jag kunnat slappna av mitt i min värsta smärta. När jag väl tagit mig upp och kommit igång har jag försökt hålla kvar den där avslappnade känslan som infinner sig efter andning med Relaxatorn.

Jag kände att jag kunde promenera ca 15 min med Relaxatorn redan andra dagen fast i väldigt lugn takt.

Otroligt snabb rehabilitering

Sammanfattningsvis; avslappning (medveten andning) i smärta och andas med Relaxatorn innan rörelse (även i sakta gång med Relaxatorn) kunde lindra mitt ryggskott och ge mig en så otroligt snabb rehabilitering.

Några andra positiva resultat av andningsträningen är att när barnen varit förkylda, har jag klarat mig. Jag har också fått en fantastisk energi och en klarhet i huvudet som är svår att beskriva. Och ett mer jämnt humör.

– Charlotte Blivik, 42 år, samtals-, stress- och friskvårsterapeut, 5-barnsmamma, Lyckeby

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen