På 4 veckor har jag sovit fler hela nätter än jag gjort sammanlagt på 30 år!

Jag kom i kontakt med Medveten Andning via min mamma som läst en artikel i Hemmets Journal. Kan säga att jag inte hade så stora förväntningar men jag började läsa boken och träna med Relaxatorn. När jag sedan läste om att tejpa munnen vid sömn tänkte jag att det måste vara något för mig. Sedan jag var tjugo år har jag haft stora sömnproblem som bara blivit värre och värre. Jag har sovit konstant med öppen mun och vaknat mellan 5-10 gånger varje natt. På dagarna har jag känt mig utmattad och varit ständigt trött och har fått kämpa mig igenom dagen timme för timme på jobbet.

Sleep Tape har gett mig ett nytt liv

När jag kommit hem från jobbet har jag varit tvungen att vila. Jag orkade sällan något extra på kvällen utan bara det allra nödvändigaste som att handla och laga mat.

Nu har jag provat att tejpa i några veckor och har sovit fler hela nätter än jag gjort på 30 år sammanlagt. Jag behöver inte släpa mig upp på morgonen längre. Jag är så mycket piggare och har mer energi både på jobbet och på kvällarna. Sovtejpen har gett mig ett nytt liv. Stort tack!

Jag har i princip kunnat sluta med mina sömntabletter

Uppdatering december 2013 Nu har det gått ytterligare ett par månader och jag fortsätter att tejpa munnen i princip varje natt. Det är numera väldigt få nätter som jag sover dåligt och de positiva resultaten håller i sig.

Eftersom det är så himla enkelt att tejpa munnen innan jag går och lägger mig så blir tejpningen av. Det känns som att jag sover djupare och att jag får ut mera av sömnen än tidigare. Från att tidigare ha varit nära att gå in i väggen så har jag nu mycket mera ork och energi och många i min omgivning märker skillnad.

Under många år kunde jag inte somna på kvällen utan att ta sömntabletter. Eftersom jag inte gärna vill ta tabletter har jag försökt vid många, många tillfällen att somna utan dem, men utan framgång. Men tack vare tejpen har jag äntligen i princip kunnat sluta med dem. Till min stora glädje är det numera ytterst sällan jag behöver ta någon tablett.

– Catarina Johannisson, IT-tekniker, 50 år, Borås

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen