9-åring blev av med smärtor i bröstryggen med andningsträning

I juni skickade jag ett mejl till Anders då min dotter klagade på kraftig smärta i bröstryggen efter minsta lilla ansträngning. Fick ett superbra svar tillbaka om Medveten Andning och detta har både hjälpt mig och min dotter. Jag lever med kronisk smärta, fibromyalgi, reumatism, MS och 5 diskar som är total slut i ländryggen och min dotter hade svår astma. Vi började så sakteliga med att tänka på hur vi andades ex när vi spelade spel, tittade på tv och liknande situationer.

Idag har vi fått in det i hela vardagen och jag har kunnat dämpa medicineringen av min smärta och min dotter behöver inte ta “astma-akutmedicinen” alls lika ofta som hon behövt göra tidigare.

Sedan började vi undan för undan tänka alltmer på hur vi andas – min dotter när hon cyklar, hoppar studsmatta och vid andra aktiviteter. Själv tänker jag på andningen oavsett vad jag gör ex; vid bakning, vila, matlagning, bärplockning osv.

Bröstsmärtorna helt borta efter en månad

Vi började även med att tejpa munnen när vi sov och tog bort alla onyttigheter så som godis (förutom på lördagarna) och även slutat med fikat om det inte är vid några speciella tillfällen. Min dotter är en mycket piggare och gladare tjej sedan hon började med Medveten Andning och hennes smärtor i bröstryggen som direkt började avta var helt borta efter en månads andningsträning.

Jag har fått åter mycket energi och orkar ge min dotter mer tid trots alla sjukdomar jag har och orkar umgås med mina vänner på ett helt annat sätt än tidigare och även min sambo.

Sofia började på att tjata på sin pappa (vi är separerade) om att han skulle börja med Medveten Andning då han var konstant trött och inte orkade speciellt mycket. Sedan han börjat med Medveten Andning så är han pigg från det att han går upp på morgonen och hela dagen tills han går och lägger sig på kvällen.

Våra kompisar har fått mer energi

Vi började även prata med en tjejkompis till mig som har svår astma, är storrökare och har 4 barn – en 18 årig son med en lättare utvecklingsstörning, en 6 årig dotter och tvillingpojkar på 1 1/2 år. Hon har inte alls behövt tagit lika mycket astmamedicin sen hon började med Medveten Andning. Vidare har hon mer ork och energi och orkar med barnen på ett helt annat sätt än tidigare.

När barnen lagt sig så har hon mer ork och hon och hennes sambo har återfunnit kärleken till varandra och bråkar inte alls lika mycket. Å allt det beror mycket på att hon och även hennes sambo börjat med Medveten Andning!

Jag har även pratat med flera utav mina vänner och även dom har fått mer ork och energi tack vare Medveten Andning. Många av mina vänner med svår smärta som jag träffat under alla år jag mått dåligt har även dom blivit mycket bättre sedan de börjat med Medveten Andning.

Är så glad över att jag kom i kontakt med dig och kunnat jobba tillsammans med min dotter och att både hennes och mitt liv har blivit så mycket bättre 😀

– Carolin och Sofia Brandt, 26 och 9 år, Borlänge

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är ”Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Scroll to Top