Jag har nästan helt kunnat sluta med smärtstillande

Jag har levt många år med långvarig smärta och det gör natten till en mara. Märkt själv att jag vaknar torr i munnen och snarkar lite lätt. Nu teipar jag för munnen sedan ca nio månader och jag sover så gott. Sömnen är mycket jämnare och djupare och jag kan vakna och undra vad som hänt – då har jag sovit 7-8 timmar. Om jag missar att tejpa en natt så märks det direkt på sömnen som inte blir lika bra.

De senaste 15-20 åren har jag oftast inte kunnat sova mer än tre timmar i sträck innan jag vaknat på grund av smärtan. Förutom en whiplash-skada har jag fått inopererat en titan-axelprotes. Jag har också artros i axlar och ländrygg. Det innebär bland annat att jag bara kan sova på rygg, vilket ökar risken att hakan faller ned och jag munandas. Men med tejpen hålls käken på plats även i ryggläge.

Jag har nästan helt kunnat sluta med smärtstillande

Tidigare tog jag citodon tre gånger per dag och ibland när smärtan var extra stor tvingades jag även använda morfin-plåster. Nu har jag nästan helt kunnat sluta med smärtstillande.

Förutom att bli mrd medveten om min andning på dagtid och tejpa munnen på nattetid i ca nio månader har jag också tagit djävulsklo, MSM och kollodialt silver i åtta månader, vilket också har varit väldigt positivt för min hälsa.

– Barbro Rosendahl, 69 år, Kalix

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är ”Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Scroll to Top