Min hud är klar och fin tack vare andningsträningen


Jag märkte att jag hade svårt att andas vid meditation och yoga. Trodde att jag gjorde allt som fanns för att hålla mig frisk men har haft svårt att behålla kroppen basisk trots rätt mat och mängder av kosttillskott. Hösten 2010 gick jag på andningskurs hos Anders och fick ett fantastiskt bra redskap för att lära mig andas djupt ner i lungorna. Tränade två timmar varje dag och fick träningsvärk i diafragman. Upptäckte att mina bihålor blev helt rena, jag har varit beroende av nässpray i många år.

Min hud har också blivit fin då blemmor, acne försvunnit i ansiktet. Andningen är pH-regulator nummer ett! Nu har jag möjlighet att hålla mig frisk hela livet. Tack Anders!

– Annika Toftby, 57 år, massage- och näringsterapeut, Skövde

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen