Detta är den mest nyttiga och intressanta bok jag någonsin kommit över!

Vill bara berätta att jag läst ut din bok Medveten Andning nu och kan utan tvekan säga att det är den mest nyttiga och intressanta bok jag någonsin kommit över! Jag har läst x antal böcker om medveten närvaro och studerat och praktiserat detta i över 10 år nu, men det är enbart en handfull böcker som faktiskt gett mig något matnyttigt. Nu kan jag säga att din bok lägger sig över alla de andra och kommer stanna där för att symbolisera GRUNDEN för all medveten träning.

Utan andningen kan man aldrig komma tillrätta med varken sitt yttre eller sitt inre. Andningen är alltid en egen byggklots i de fåtalet böcker jag tagit till mig, men det som jag saknat under dessa år har jag precis fått i form av din bok.

Du är saklig och håller dig till rak fakta och tydliga förklaringar vilket jag fastnar för direkt. Är allergisk mot flummiga/filosofiska och pratiga teorier, vilket tyvärr ofta blir fallet när folk skriver böcker om medveten närvaro idag.

Nu ska jag ge mig på boken än en gång, denna gången med blyertspennan i högsta hugg för att stryka under det jag inte vill glömma. 😀

– Anna Bondesson, Malmö

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen