Andningsträningen har gett mig en fin mage efter kraftig viktnedgång

Jag jobbar som massageterapeut och har nyligen gått ned i vikt, hela 23 kg. Efter en sådan kraftig viktnedgång har min hud och muskler känts slappa och tråkiga. Jag har försökt med plankan och sit-ups för att få en finare mage, men resultatet har varit klent. Andningsträningen däremot känns mycket effektivare och har gjort att jag upptäckt muskler jag inte ens visste att jag hade.

Andningsträningen har jag gjort dels med Relaxatorn och dels med förlängd utandning exempelvis när jag kör bil eller tittar på tv.

Kunskapen är så viktig och så enkel att utföra

Vid andningsträningen har jag koncentrerat mig på min andning och lagt handen på magen och känt hur magen åkt ut försiktigt vid inandning. Jag har bara släppt in luften, låtit den åka ned i magen samtidigt som jag räknat till 2-3. Vid utandning har jag försiktigt använt en liten kraft för att pressa ut luften, samtidigt som jag räknat till 6.

En anledning till att jag nu väljer att utbilda mig till andningsinstruktör är tack var de fina resultaten jag uppnått för egen del. Denna kunskap känns så viktig och enkel att utföra, så jag vill gärna sprida informationen vidare till mina massage-klienter.

Andningen jobbar numera FÖR mig och min hälsa i 24 timmar om dygnet.

– Anita Johansson, 56 år, massageterapeut, Optime Vale, Västerhaninge

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen