Jag fullkomligt ÄLSKAR min Relaxator!

Anders Olsson Kundberättelser Kommentera

Jag har varit sjukskriven för utmattningssyndrom i ett år nu och har svåra sömnproblem. Min kropp upplever också stress av nästan allting; mat, fysisk aktivitet, allt som aktiverar hjärnan, ljud etc etc. Jag har ägnat mycket tid till avslappning, yoga och meditation, men det verkliga genombrottet kom först när jag började använda Relaxatorn för ca 2 veckor sedan. Jag andningstränar nu 2 timmar per dag och sover bättre och bättre. Hjärnstressen försvann nästan på en gång! Tack för denna fantastiska uppfinning, jag fullkomligt ÄLSKAR min Relaxator!

Relaxatorn är

ett mirakel!

Uppdatering – juli 2013 Av allt jag har provat och det är mycket (akupunktur, kinesiologi, energimedicin, ayurvediska behandlingar, örter etc etc) så är andningsträningen med Relaxatorn det som har hjälpt mig mest. Jag har också börjat promenera lite längre sträckor än jag har kunnat tidigare och då har jag alltid Relexatorn i munnen.

Jag upplever att jag kan gå längre sträckor med Relaxatorn i munnen än utan. Som jag känner nu så kommer jag fortsätta att andningsträna med Relaxatorn en stund varje dag i resten av mitt liv. Så jag håller med Ulla Knape om att den är ett mirakel!

Agnetha Uhlén, 58 år, VD-sekreterare, Stockholm

Dela gärna denna sida