85-åring: Jag har fått min hälsa och livslust tillbaka!

Jag är en 85-årig före detta advokat som under många års tid behövt få blodtransfusioner med fem veckors mellanrum. När blodvärden blivit dåliga har jag också samtidigt tappat all energi. Nu är det 15 veckor sedan jag behövde en blodtransfusion då blodvärdena varit helt utan anmärkning vid kontroller, till läkarnas stora förvåning. Tyvärr har ingen läkare varit intresserad av att veta vad det är som jag gör annorlunda.

När jag under dessa åren med hälsoproblem frågat vad jag själv kan göra för att förbättra mina blodvärden har det enda rådet varit “Ät litet blodpudding”.

Andningsinstruktören Anita Johansson hjälpte mig med olika behandlingar (massage och kraniosakral behandling) för att lindra mina ryggbesvär. När besvären var borta instruerade hon mig hur jag skulle förbättra min andning, som enligt Anita var ryckig och flämtig.

Jag har nu förstått att en viktigt funktion lungorna har är att rensa blodet. Min tidigare ytliga andning har undan för undan försämrat denna lungfunktion och bidragit till att blodvärdena blivit dåliga.

Andningen har gjort att jag fått min hälsa och livslust tillbaka!

Jag är väldigt tacksam för det Anita gjort för mig då jag känner att andningen gjort att jag fått min hälsa och livslust tillbaka! Jag är idag mycket gladare och har mer energi och berättar för alla jag känner om hur de ska andas.

Från att ha levt ett väldigt inaktivt liv sista åren, på grund av låg energi, är jag nu både ute och promenerar, cyklar på motionscykel och tränar styrketräning på mitt lilla vis. Det är inte utan stolthet jag nu väljer att berätta om min väg tillbaka till hälsa, glädje och styrka.

– Man, 85 år, Stockholm

RELATERADE ARTIKLAR

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen