Mina andningsuppehåll på natten är nästan helt borta

När jag somnade framför ratten och var nära att stryka med bestämde jag mig för att kolla upp min sömn. Jag hade 37 uppehåll per timme och fick akut en CPAP-mask. Normalt var det 3 månaders leveranstid, men jag fick den på några dagar. Jag var jätteglad när jag fick min mask, men efter åtta års användning var jag så trött på den att jag hade kunnat ge en halv miljon för att bli av med den. Nu räckte det med 350:- för en Relaxator och litet tejp.

En väninna tipsade mig om Relaxatorn och jag trodde inte ett dugg på den. Men jag valde ändå att testa 10-20 minuter per dag då det passade in i min rutin. Efter 5 månader så var jag nere på 8 uppehåll/timme. I samråd med sjukvårdspersonalen slutade jag då med CPAP-masken. Första natten utan mask tejpade jag för munnen istället.

Det är nu ett halvår sedan jag slutade med masken och jag vaknar pigg och utvilad. Tänk att andningen kan ha så stor betydelse! Jag är HELT såld på tejpen och använder den nu till och med när jag kör bil.

– Kvinna, 64 år

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är ”Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Scroll to Top