Ingen bihåleinflammation eller lunginflammation mer och hejdå till stress

Ingen bihåleinflammation eller lunginflammation mer och hejdå till stress

Jag upplever att Medveten Andning har hjälpt och hjälper mig mycket. I juni började jag tejpa munnen på natten och upplevde att jag blev piggare och klarare i knoppen. Efter 2 veckor fick jag utrensning, en rejäl bihåleinflammation. Bihåleinflammation har jag haft från och till i många år men så här kraftigt hade jag inte haft på 6-7 år. Det var kroppen som gjorde sig av med gammalt skräp och jag har inte haft bihåleinflammation sedan dess, vilket är 8 månader sedan. 

Jag hade ofta lunginflammation förut, men det har jag inte heller längre tack vare Medveten Andning och homeopatiskt läkemedel. Det är ju också så att kroppen tillgodogör sig preparat mer optimalt när man har ett mer normalt ph-värde i kroppen, vilket Medveten Andning hjälper till med.

Jag har haft lätt för att bli stressad, här är Relaxatorn min bästa vän för att motverka stress. Jag känner mig lugn och fokuserad när jag använder Relaxatorn regelbundet varje dag. Om jag inte använder Relaxatorn blir jag mycket mer lättstressad, det är bevis nog på hur effektiv den är! Jag brukar också förebygga situationer där jag brukar bli stressad eller nervös med att använda Relaxatorn.

Koncentrationen förbättras med Relaxatorn

Jag tycker det är lättast att använda Relaxatorn till vissa sysslor så att det verkligen blir av att jag använder den, då blir det en vana. Tex. när jag kör bil eller tittar på tv. När jag koncentrerar mig märker jag att jag ännu håller andan och då är Relaxatorn toppen att använda eftersom andningsuppehåll försämrar koncentrationen. Jag märker tydligt att koncentrationen förbättras av Relaxatorn, tankarna blir klarare. Relaxatorn och Medveten Andning ger mig mer energi!

Det är verkligen en livslång träning med Medveten Andning. Jag övertygad om att Medveten Andning är grundläggande för att återfå och för att bevara en god hälsa. Jag använder och kommer att fortsätta använda mig av Medveten Andning, det är något jag varmt rekommenderar andra att också göra.

Läs också berättelsen om Therese’ dotter Lisa – Käke på plats och ingen tandställning tack vare sovtejpen

Uppdatering mars 2015. Ingen bihåleinflammation, ingen lunginflammation, ingen täppt näsa överhuvudtaget sedan jag började med Medveten Andning för snart 2 år sedan 🙂 Det är fantastiskt vilken skillnad det gör. Och min dotter Lisa behöver ingen tandställning.

Therese Karlsson, 38 år, Nova Hälsa, Gnosjö

Subscribe Us
Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning