Äntligen en vinter utan penicillin, lunginflammation eller sjukhusvistelser

Äntligen en vinter utan penicillin, lunginflammation eller sjukhusvistelser

Jag vill bara tacka för andningskursen i går. Jag känner mig väldigt inspirerad att fortsätta att fokusera på min andning. Jag sitter i skrivandets stund med Relaxatorn i munnen, och det känns behagligt 🙂 Jag har haft problem med lunginflammationer/svår bronkit varje vinter i snart 10 år samt många lättare förkylningar varje höst vinter. Läkarna har kliat sig i huvudet för att försöka förstå varför jag blir så sjuk; jag har träffat specialister, ätit mängder med kortison och penicillin genom åren.

Jag har varit inlagd flera gånger med lunginflammation och har då varit i väldigt dåligt skick. Jag har varit mycket sjukskriven, hostat så jag kräkts, ja elände, elände.

Jag är fullkomligt livrädd att bli förkyld under vintern, för varje år blir det en eller ett par vändor med bronkit eller lunginflammation. Jag har hostat sönder revben, fått penicillin i dropp osv, varit förtvivlad pga detta jobbiga varje vinter.

Mitt immunförsvar är kanske inte det bästa. Jag har astma men känner endast av den när jag är förkyld. Under vår och sommar är jag frisk som en nötkärna. Jag säger bara…skulle jag få EN vinter utan besvär med bronkit eller lunginflammation så skulle jag vara lycklig i 10 🙂

Inte en enda dos astma- eller kortisonspray

Uppdatering – mars 2012 Nu har jag under ett års tid tejpat min mun på natten och använt Relaxatorn regelbundet samt varit mera medveten om min andning, det är allt…I år har jag för första gången på många år klarat mig från kortison, penicillinkurer och till och med vistelser på sjukhus.

För mig är detta en seger och en oerhörd lättnad!! Förra vintern var jag sjukskriven minst 1½ månad, denna vinter endast 3-4 dagar. Jag vill tillägga att jag inte tagit en enda dos astmaspray eller kortisonspray under detta år, trots förkylningar!!! Tack!!!!

Läs gärna också artikeln från tidningen Allas – Tre små ord förändrade hela Therese liv

Therese Johansson, 34 år, socionom, Falun

Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks