Ingen astma-medicin på snart 2 månader, helt fantastiskt!!!

Ingen astma-medicin på snart 2 månader, helt fantastiskt!!!

Tack för en fantastisk kurs och för min egen del en revolutionerande upptäckt/behandling. Innan din kurs tog jag Bricanyl ca 2- 5 ggr per dag och ca 2 puffar av kortisonsprayen Pulmicort. När jag kom hem på kvällen, direkt efter kursen, började jag tillämpa kunskapen och andas med Relaxatorn. Jag kände omgående en helt otrolig förbättring!! Samma natt tejpade jag munnen för första gången och har fortsatt med det sedan dess.

Jag är enormt tacksam för att du har öppnat upp mina ögon för medveten andning, om det inte vore för dig skulle jag inte må så bra som jag gör idag. Det går inte beskriva känslan att kunna andas, att slippa andnöd och slippa mediciner.

Friska människor tänker på en miljon saker, sjuka tänker bara på att bli friska. Jag har fått tillbaka min glädje och mina tankar är numera upptagna av att planera inför framtiden och uppskatta nuet.

Min dröm har gått i uppfyllelse

Min dröm att bli helt läkemedelsfri har nu gått i uppfyllelse. Det är 5 månader sedan jag kom i kontakt med Medveten Andning och jag har nu slutat helt med astmamedicin och klarar lågintensiv träning utan problem. Ingen medicin på snart 2 månader, helt fantastiskt!!

Har till och med tagit bort all medicin från jackfickor och väskor. Obeskrivbart! Medveten Andning FUNGERAR och det ska UT till så många som möjligt.

Jag är dig evigt tacksam! Du har på ett sätt räddat mitt liv.

Mattias Andersson, 37 år, fd elitidrottare och Nordisk mästare i Tae Kwon Do, Stockholm

Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks