Jag har aldrig mått bättre!!

Jag har aldrig mått bättre!!

Jag är 56 år och har aldrig mått bättre!! Jag gör många olika saker för att må bra, men en stor anledning till att jag mår så bra är helt klart andningsträningen som jag jobbat med sedan i våras. Jag använder Relaxatorn flitigt och när jag andas genom den kan jag slappna av bättre och gå ned i varv. Genom att andningsträna får jag också mer energi, exempelvis när jag var litet sliten efter en hel dags jobb och skulle hålla en föreläsning på kvällen. I bilen på väg till föredraget andades jag genom Relaxatorn och fick då mer energi och kunde hålla en väldigt inspirerande föreläsning.

Jag har också börjat springa och märker tydligt hur bra kroppen mår när jag andas genom näsan under träningen. Det är helt otroligt egentligen att jag inte är trött efter träningen.

Senast igår var jag ute och sprang och trots att jag höll en väldigt hög fart gjorde andningen genom näsan att jag inte var andfådd när jag kom i mål. Jag känner också att jag återhämtar mig väldigt fort.

Min sömn är så mycket bättre

Jag använder Relaxatorn väldigt mycket, både när jag kör bil, sitter framför datorn eller innan läggdags. När jag använder andningsmotståndet innan jag ska somna så går jag ned i varv och minskar min stress. Tack vare det så sover jag så mycket bättre.

Kristin Husa, 56 år, hälsopedagog, Moss, Norge

Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks