85-åring: jag har fått min hälsa och livslust tillbaka!

85-åring: jag har fått min hälsa och livslust tillbaka!

Jag är en 85-årig före detta advokat som under många års tid behövt få blodtransfusioner med fem veckors mellanrum. När blodvärden blivit dåliga har jag också samtidigt tappat all energi. Nu är det 15 veckor sedan jag behövde en blodtransfusion då blodvärdena varit helt utan anmärkning vid kontroller, till läkarnas stora förvåning. Tyvärr har ingen läkare varit intresserad av att veta vad det är som jag gör annorlunda.

När jag under dessa åren med hälsoproblem frågat vad jag själv kan göra för att förbättra mina blodvärden har det enda rådet varit “Ät litet blodpudding”.

Andningsinstruktören Anita Johansson hjälpte mig med olika behandlingar (massage och kraniosakral behandling) för att lindra mina ryggbesvär. När besvären var borta instruerade hon mig hur jag skulle förbättra min andning, som enligt Anita var ryckig och flämtig.

Jag har nu förstått att en viktigt funktion lungorna har är att rensa blodet. Min tidigare ytliga andning har undan för undan försämrat denna lungfunktion och bidragit till att blodvärdena blivit dåliga.

Andningen har gjort att jag fått min hälsa och livslust tillbaka!

Jag är väldigt tacksam för det Anita gjort för mig då jag känner att andningen gjort att jag fått min hälsa och livslust tillbaka! Jag är idag mycket gladare och har mer energi och berättar för alla jag känner om hur de ska andas.

Från att ha levt ett väldigt inaktivt liv sista åren, på grund av låg energi, är jag nu både ute och promenerar, cyklar på motionscykel och tränar styrketräning på mitt lilla vis. Det är inte utan stolthet jag nu väljer att berätta om min väg tillbaka till hälsa, glädje och styrka.

Man, 85 år, Stockholm

RELATERADE ARTIKLAR

 

 

 

 

 

 

Subscribe Us
Subscribe to our newsletter and receive a selection of cool articles every weeks