Mässa i Oslo blev succé

I helgen ställde Medveten Andning ut på en hälsomässan i Oslo. Lisa Korsgren, utbildad Andningsinstruktör, har det senaste året jobbat framgångsrikt med att sprida Medveten Andning, eller Bevisst Pust, i Norge. Lisa har en bakgrund inom sjukvården som narkos- och psykiatrisjuksköterska.

Det var första gången som vi ställde ut på mässa i Norge, så därför var det extra skoj att intresset var stort både i montern och på föredragen. Feedbacken var väldigt positiv, både från kunder med erfarenhet av våra produkter sedan tidigare och också från kunder som kom i kontakt med Bevisst Pust för första gången. Några roliga händelser:


Lugn av att äta på utandning

En besökare som valde att äta sin lunch i vår monter fick tipset att bara stoppa in mat i munnen när han andades ut. Då han hade ovanan att kasta i sig maten tyckte han tipset var fantastiskt, då det direkt gjorde honom lugn.


11-åring lugn av Relaxator

En 11-årig kille köpte en Relaxator och nästa dag kom han tillbaka med sin kompis som också köpte en Relaxator, som de sedan gick omkring med på mässan. De kände hur Relaxatorn gjorde dem lugna och tänkte använda den i skolan. På frågan om han inte trodde att han skulle bli retad svarade han, – “Ähh då säger jag bara att jag kan iallafall andas” 🙂


Munandare föll för tejpen

En kvinna som var på ett av mina föredrag satt med munnen öppen hela tiden. I slutet av föredraget fick alla tejpa munnen. Uppenbarligen gillade hon effekten för när hon kom till vår monter en stund senare satt tejpen kvar. Hummande och pekande köpte hon produkter innan hon gick vidare ut i mässvimlet, fortfarande med tejpen på 🙂


Säljare blev såld på konceptet

En utställare blev så begeistrad i Relaxator/Sleep Tape och de enkla fysiologiska förklaringarna och stress-sänkar effekten han upplevde att han fysiskt nästan släpade 4-5 personer till vår monter med orden “Det här är så bra, det måste du bara testa” 🙂


Intervju Wisdom of North

Träffade Jannecke Øinæs, som driver Wisdom of North, en populär Youtube-kanal där hon intervjuat Bruce Lipton, Byron Katie, Gregg Braden mfl. Jannecke blev väldigt nyfiken på Medveten Andning och vi bestämde att hon ska göra en eller flera intervjuer med mig.


Näsandning vid träning gav ett nytt liv

En kvinna fick tipset att bara andas genom näsan när hon tränade. Nästa dag kom hon tillbaka och berättade att hon hade klarat nästan hela träningspasset med bara näsandning och upplevde att hon fått ett nytt liv! Hon var inte trött efteråt och kunde lätt ha kört samma pass en gång till 🙂

Artiklar

Join 50,000 others and receive two free chapters of the book Conscious Breathing

kundberättelser

GILLAR DU ARTIKELN?

Isåfall kommer du troligtvis gilla vårt nyhetsbrev AndningsNYTT som innehåller mängder av tips och inspiration för att hjälpa dig till mer energi, mindre stress, bättre sömn m.m. Nyhetsbrevet kostar inget och utkommer cirka sex gånger per år.

Registrera dig för vårt Nyhetsbrev, som kommer ut varannan månad, och få två kapitel ur vår bok

MEDVETEN ANDNING,

Grunden för hälsa, energi och harmoni.

DELA GÄRNA DENNA SIDA

OM FÖRFATTAREN

Anders Olsson är föreläsare, utbildare och grundare av Medveten Andning och har skrivit boken med samma namn. Efter att i hela sitt liv haft en hjärna som gått på högvarv har han haft turen att stöta på verktyg som hjälpt honom slappna av och hitta sitt inre lugn. Det kraftfullaste av dessa verktyg har utan tvekan varit att förbättra andningen, vilket ledde till Anders beslut att bli världens främste expert inom andning. Det är snart 10 år sedan och sedan dess har han hjälp tiotusentals människor till en bättre hälsa och ökad livskvalité. Han är gästföreläsare på Arizona State University och har deltagit i en banbrytande andningsstudie på Stanford i USA. Anders vision är “Tillsammans förändrar vi världen, ett andetag i taget”.

Anders Olsson

>

Gör som 50 000+, ange din e-post och få två kapitel gratis av boken Medveten Andning

Rulla till toppen