Andningsnytt

Nummer 1 - 2014

Hej subscriber !

Hoppas du haft en fin jul och att du och dina nära och kära får ett härligt 2014 !

Andningskonferenserna 2 februari närmar sig med stormsteg och det är redan hundratals anmälda, verkligen jätteskoj! Anmäl dig du också om du inte redan gjort det! Själv kommer jag att föreläsa på konferensen i Stockholm och prata om "Medveten andning effektivt vid träning" och i samband med det lansera min nyligen skapade träningsmetod - CO2aerobics.

"In our breath lies the power to change our lives"

/Anders Olsson

Pär Rosenqvist

15 års fruktansvärd ångest borta med rätt andning

Pär Rosenqvist - "Jag har under 15 år haft fruktansvärd ångest, oro, nervositet och inre stress. Provat med allt för att bli av med det. Till och med ångestdämpande medicin och mindfulness.

Tills jag läste din bok. Att andningen skulle ha en sådan effekt på mitt psykiska välmående trodde jag aldrig. Ångest, stress, oro m.m försvinner som om det aldrig har existerat." Läs mer >>

De 5 Tibetanerna och Relaxator

De 5 Tibetanerna och Relaxator

De 5 tibetanerna består av fem mycket enkla och starkt energigivande yogaliknande övningar. De är ett utmärkt sätt att hålla kroppen i form när man har begränsad tid för fysisk träning.

Övningarna tar inte mer än 5-15 minuter och de har en positiv påverkan på luftvägar och andningsmuskler. Relaxator andningstränare kan med stor fördel användas under övningarrna. Läs mer >>

Kurser Medveten andning

Aktuella kurser Medveten andning

- Grundkurs 14 + 28 januari distanskurs (via datorn). Helt nytt kursupplägg! Vid två tillfällen 18.30-20.30 går vi igenom teori och praktiska övningar som ger dig enkla verktyg för att förbättra din andning.
- Instruktörskurs 28 jan-15 april distanskurs (via datorn). Helt nytt kursupplägg! Vid fem tillfällen 09-11.30 fördjupar vi oss i andningen. Mellan kurstillfällena gör deltagarna olika hemuppgifter.

Läs mer >> 

Therese Johansson

Tre små ord förändrade hela Therese liv "Du andas fel"

Allas - De återkommande förkylningarna och lunginflammationerna verkade inte ha något slut för hårt prövade Therese. Men tre små ord förändrade hela hennes liv: Du andas fel. -När jag gick kursen i Medveten andning stämde sak på sak på sak: att harkla sig mycket, slem, huvudvärk, luftrör som drar ihop sig. Det här var ju jag!

Läs mer >>

Andningskonferenser 2 feb 2014

Andningskonferenser 2 februari

Den 2 februari 2014 anordnas 6 st konferenser runtom i Sverige med fokus på andning - Gävle, Göteborg, Karlstad, Malmö, Stockholm och Visby. Totalt är det närmare 50-talet mycket kunniga föreläsare som alla ställer upp ideellt för att sprida kunskap om detta mycket viktiga ämne. Anmälan sker direkt via Ticnet. Läs mer >>